Vrijdag 25 mei 2018 is het zo ver. Bekkenfysiotherapie Eindhoven gaat verhuizen! Vanaf het vertrouwde adres bij de huisartsen op de Boschdijk gaat de praktijk ca 500 meter verderop zitten, in het nieuwe Medisch Centrum MC Boschdijk op de hoek van de Boschdijk en Vredeoord.

In eerste instantie zullen we in een tijdelijke bouw zitten wat nu gebouwd wordt op het parkeerterrein van het Philips gebouw. Daarachter zal binnenkort begonnen worden met de definitieve bouw van het gezondheidscentrum. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

In de week van 28 mei (en daarna) zullen er ook nog wat (verhuis)werkzaamheden plaats vinden in en om het nieuwe tijdelijke complex. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

BFT Eindhoven gaat verhuizen naar MC Boschdijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.