Update openstelling praktijk

Om in deze tijd op een verantwoorde en veilige manier te blijven werken, zijn enkele aanpassingen gemaakt.

Naast de huidige algemene corona- en hygiënemaatregelen hanteert Bekkenfysiotherapie Boskant en Eindhoven een aantal aanvullende huisregels. Deze huisregels dragen zorg voor zowel uw als onze veiligheid. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Huisregels:

  • De fysiotherapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij vragen u ook om een mondkapje te dragen (dit zien wij als een verplichting om te kunnen behandelen).
  • Als u één of meer van de klachten/symptomen (verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging boven de 38 graden) heeft en/of u bent in een besmet gebied geweest, kunnen wij u op dit moment niet behandelen. Bij griep of andere luchtwegklachten verzoeken wij u niet te komen.
  • Neemt u bij klachten contact op met de praktijk om de alternatieve behandelmogelijkheden te bespreken of een nieuwe afspraak in te plannen.
  • Was uw handen voor en na de afspraak.
  • Geen handen schudden.
  • Neem zelf twee grote handdoeken / badlakens mee van thuis welke de behandelbank af kan dekken. Neemt u deze niet mee, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Deze extra kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Wij verzoeken u om alleen naar onze praktijk te komen. Als iemand u wegbrengt, verzoeken wij hem/haar buiten te wachten (uitzondering hierop is wanneer uw kind wordt behandeld of wanneer de behandeling niet zonder begeleider uitgevoerd kan worden).
  • De fysiotherapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij vragen u ook om een mondkapje en handschoenen te dragen (dit zien wij als een verplichting om te kunnen behandelen).
  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van andere patiënten.
  • Wij verzoeken u maximaal 5 minuten van te voren te praktijk te betreden.

Aanvullend geldt dat u het Medisch Centrum Boschdijk (lokatie Eindhoven) alleen mag betreden mét een mondkapje.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Deze kunt u met ons bespreken. We geven graag uitleg en advies waar mogelijk. 

Wanneer u een afspraak wilt maken of wanneer u vragen heeft, is de praktijk telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 14:00.

0413-842707
06-10350414 / 06-48117577

U kunt ons ook bereiken via mail (info@bekkenfysio.nl).

Met vriendelijke groet,
Team Bekkenfysiotherapie Boskant en Eindhoven

Voor meer informatie (omtrent het Corona Virus en de maatregelen die de praktijk heeft genomen) klikt u hier.

Bekkenfysiotherapie Eindhoven

Let op, de praktijk in Eindhoven heeft een nieuw adres. Bekkenfysiotherapie Eindhoven is gevestigd in het Medisch Centrum Boschdijk:

Douglashout 32D
5621 DE Eindhoven

U bereikt de Douglashout door bij de Boschdijk af te slaan naar de Pieter Zeemanstraat. De eerste afslag aan uw linkerhand is de Douglashout. Bekkenfysiotherapie Eindhoven is gevestigd in het Medisch Centrum Boschdijk

Mobiel: 06-48117577
Email: info@bekkenfysiotherapie-eindhoven.nl

Aangepaste openingstijden (ivm opstart na Corona maatregelen):

Ma: 09:00 – 13:00 – B. Senft
Di:  09:00 – 13:00 – C. Vrielink

Afspraken buiten deze tijden gaan in overleg.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 14:00 (met uitzondering van woensdag). U kunt uiteraard een bericht achter laten of de praktijk per mail bereiken.

Routebeschrijving:

Plan uw route via Google Maps.